4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Neronlar iş başında!

Adana'da 6 araç kimliği belirsiz iki kişi tarafından üzerlerine benzin dökülerek kundaklandı.

Alınan bilgiye göre, saat 02.00 sıralarında Dadaloğlu Mahallesi, 2568 Sokak'ta park halinde bulunan 01 B 0371, 01 GJ 998, 01 KB 393, 01 NJ 935 ve 01 LH 592 plakalı otomobil ile 01 LT 393 plakalı kamyonet kimliği belirsiz iki kişi tarafından üzerlerine benzin dökülerek ateşe verildi.

Araçlar alev alev yanmaya başlarken şahıslar da olay yerinden hızla uzaklaştı. Araçlarının yandığını gören vatandaşlar, yangın söndürme tüpü ve su dolu bidonlarla sokağa fırlayarak araçlarını kurtarmaya çalıştı. Büyükşehir
Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri de hemen olay yerine gelerek araçlardaki yangını söndürmek için çalışmalarına başladı.

Bu sırada vatandaşlar da sokak lambalarının olmaması nedeniyle şahısların karanlıktan faydalanarak olayı gerçekleştirdiğini düşünerek polislerle tartıştı. İtfaiye ekipleri, araçlardaki yangını kısa sürede söndürerek soğutma çalışmalarına başladı. Yanan 6 araçta da maddi hasar oluştu.

Bu arada polis ekipleri, zanlıların kaçarken olay yerinde bıraktığı bir poşet içerisindeki iki pet şişeyi incelemeye aldı. Asayiş Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise şahısları yakalamak için bölgede arama çalışması başlattı.

Olayda otomobili yanan 50 yaşındaki emekli Musa Coşkun, "50 yaşından sonra aldığım bir arabaydı. Bu herşeyden önce bir milli servet. Bu herkesin bir şekilde dişinden tırnağından arttırarak aldığı bir mal. Yani ne istediler bilemiyorum." dedi. Coşkun, ayrıca sokak lambalarının bulunmamasına da tepki gösterdi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 09:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?