2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Nine ve torunların tören heyecanı

Adana'daki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesi bir kadın ile 3 torunu, töreni izleyebilmek için 3 saat önceden meydanda yerlerini aldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yapılacağı Uğur Mumcu Meydanı'nda son hazırlıklar yapılırken, Fatma Erdim (52) adlı yaşlı kadın Cennet Victoria Sinayder (8), Zafer Ersin Sinayder (10) ve Ekincan Yılmaz Türk (13) ismindeki üç torunuyla töreni izleyebilmek için sabah üç saat öncesinden alanda yerlerini aldı. Görevlilerin dışında kimsenin olmadığı meydanda nine ile torunları törenin başlamasını heyecanla bekledi.

Fatma Erdim, bir anneanne olarak torunlarını törene getirmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Torunlarımın, Cumhuriyeti nasıl kazandığımızı görmeleri ve kazandığımız zaferin heyecanını yaşamaları için getirdim" dedi.

Zafer Ersin Sinayder de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını daha önce hiç izlemediğini ve çok merak ettiğini belirterek, "İlk defa izleyeceğim için çok heyecanlıyım. Biz okulda da bu tür kutlamalar yapıyoruz, ama buradaki kutlamaların daha güzel olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Cennet Victoria Sinayder ise yerini kaptırmamak için anneannesini sabah erkenden uyandırdığını, kardeşi gibi kendisinin de daha önce töreni izlemediğini söyleyerek, heyecanlı olduğunu belirtti.

Ekincan Yılmaz Türk de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının heyecanıyla gece hiç uyumadığını ifade ederek sabah erkenden uyanıp anneannesi ve kuzenleriyle tören alanına geldiklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 14:11:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?