4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Numan Kurtulmuş Yarın Adana'da

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, çeşitli temaslarda bulunmak üzere yarın Adana'ya geliyor.

"Saadet Türkiye Buluşmaları" programına Filistin'e Destek Mitingi nedeniyle ara veren Kurtulmuş, programına Adana ile devam ediyor. Yarın sabah 09.30'da Adana Havalimanı'nda karşılanacak olan Kurtulmuş, gündüz işadamları ve sanayicilerin katılacağı bir toplantıda konuşma yaptıktan sonra, akşam 19.30'da Adnan Menderes Spor Salonu'nda Adanalılara hitap edecek.

SP Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil, yaptığı açıklamada, Genel Başkan Kurtulmuş'un, spor salonundaki toplantıda Filistin'le ilgili önemli açıklamalar yapacağını söyledi. Halka açık olarak düzenlenecek toplantıya tüm Adanalıların davetli olduğunu belirten Cengil, "Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş'un özellikle İsrail'in Gazze'de Filistinlilere yönelik olarak sürdürdüğü katliamlarla ilgili açıklamalar yapacağı bu toplantıya vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde katılarak, Filistinlilere destek olacaklarına inanıyorum" dedi.

Geçen hafta İstanbul Çağlayan Meydanı'nda düzenlenen İsrail'i protesto mitingine olumsuz hava şartlarına rağmen katılanlara şükranları sunduğunu belirten Cengil, şunları söyledi:

"Protesto mitingine Fenerbahçeliler, Ultraaslanlar ve Çarşı grubunun da katılması bizleri ayrıca memnun etmiştir. Ben Adanalı taraftarlarında Filistin konusuna duyarlı olduklarına inanıyorum. Yarın düzenlenecek toplantıda Turbeyler ve Mavi Şimşekleri de aramızda görmek istiyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 16:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seher melik IP: 77.116.210.xxx Tarih : 10.01.2009 14:05:22

önceden ak partiliydim ama bu degisimi görünce bu büyük coskuyu tekrardan saadet partisine döndüm