5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Oda geliştirme Proğtamına’na ödül

Eurochambers ve TOBB ortaklığıyla başlatılan, İzmir de yapılan "Türk Oda Geliştirme Programı 2. Safha Kapanış Toplantısı"na ATO'nun, İngiltere'nin Sheffield Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte geliştirdiği, "Doğu Akdeniz Dış Ticaret Merkezi Projesi" ile katıldı.
Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan, Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Hansjörg Kretschmer, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AVrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambers) Başkan Vekili George Kassimatis'in yanısıra 11 Türk ve Avrupa Birliği Odası eşleşmesinden oluşan proje sahiplerinin de yer aldığı toplantının ardından düzenlenen törende, "Türk Oda Geliştirme Programı Başarı Sertifikası" Devlet Bakanı Ali Babacan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından ATO Başkan Yardımcısı Ali Münif Yeğenağa'ya verildi.
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, ATO olarak böylesine önemli bir başarıya imza atmanın heyecanını yaşadıklarını belirtiği açıklamasında, "Projemizin başarıya ulaşması konusunda emek veren ve katkıda bulunan herkesi kutluyorum. Bu başarı Adana Ticaret Odası olarak ulusal ve uluslararası platformlarda nasıl ses getirebileceğimize de çok güzel bir örnektir. Bizim için son derece anlamlı ve gurur verici olan bu ödül önümüzdeki dönemdeki etkinliklerimizin başarısında da önemli bir motivasyon sağlayacaktır" dedi.
Mehmet Büyükarı - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2005 Salı 20:55:14
Güncelleme :20 Temmuz 2005 Çarşamba 12:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?