2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Oda genel sekreterlerine eğitim

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) tarafından düzenlenen “Genel Sekreterler Eğitim Toplantısı”nda, 5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu’ndaki yenilikler ve değişiklikler değerlendirildi.

Adana ESOB Çok Amaçlı Toplantı Salonu’ndaki eğitim toplantısına; Birlik Başkanı Kazım Barışık, Başkan Vekili Aydın Hür, Birlik Mali Müşaviri Ahmet İzler, Birlik Genel Sekreter Vekili Sema Kartalmış ile Birliğe bağlı oda başkan ve genel sekreterleri katıldı.

Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık, toplantıda yaptığı konuşmada, genel sekreterlerin gerek Birlik gerekse esnaf odaları açısından büyük önem arz ettiğini, işini iyi bilen, doğru ve dürüst çalışan personelin de başkanlarını yücelteceğini söyledi.

Genel sekreterlerden, kanunları, yasaları iyi öğrenip, işlerini düzenli ve şikayete mahal vermeden yürüterek, başkanlarına söz getirmemelerini isteyen Barışık, “Hepiniz öz kardeşlerim, yeğenlerim, kızlarımsınız. Bizlerin en yakın yardımcıları sizlersiniz. Benim sizden isteğim, yanlış yapmayın, başkanlarınızı da yanlışa karşı uyarın. Anlamadığınız bir konu olursa bilenlere danışınız" diye konuştu.

Genel Sekreter Vekili Sema Kartalmış da, tek düzen muhasebe uygulamaları, basılı evrak stok takip programı, resmi yazışma, AB proje uygulamaları ve halkla ilişkiler hakkında bilgiler verdi.

Birlik Mali Müşaviri Ahmet İzler ise, genel sekreterlerin günlük yaşamda karşılaştıkları sorunları dinleyerek, çözüm önerilerinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 16:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?