4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Oda ve meslek temsilcilerinden ziyaret

Adana’nın Ceyhan ilçesindeki oda ve meslek grubu temsilcileri, üçüncü dönem belediye başkanlığı görevine seçilen Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret ederek, başarılar diledi.

Ziyarete, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Ali Duru, Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan, Borsa Başkanı Ahmet Karagözoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Doğan, Ceyhan Bakkallar Bayiiler Odası Başkanı Selahattin Güler ile Ceyhan’daki diğer oda ve meslek gruplarının başkanları katıldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın bir seçim sürecini daha geride bıraktığını belirterek, “Ceyhan’da bizlere destek veren veya vermeyen diye bir ayrıma girmedik girmeyeceğiz. Nihayetinde seçim bir demokrasi yarışıdır. Halkımız bizlere, üçüncü dönemdir belediye başkanlığı görevini tevdi etmiştir. Seçim artık geride kaldı. Bundan sonra Ceyhan için ne yapabiliriz diye kafa yoracağız. El birliği ile ilçemizdeki hizmet kalitesini daha da yükselteceğimize inanıyorum” dedi.

Başkan Sözlü, seçimin son gününe kadar Ceyhanlı vatandaşlara verdikleri sözü yerine getirmeye çalıştıklarını da belirterek, şunları kaydetti:

“Propaganda döneminde bizim yapmış olduğumuz çalışmaları seçim yatırımı olarak görenler oldu. Ama bizim kaygımız projelerimizi bitirmekti. Önce projelerimiz dedik. Kış ayı bu kadar yağışlı geçmeseydi şu anda karşı sahil projemizi de bitirebilirdik. Eğer siyasi bir beklentimiz olsaydı karşı sahili seçim öncesinde tamamlar hizmete sokardık. Ancak biz, Ceyhan için en iyisini ve en kalitelisini, vatandaşın parasını çar çur etmeden yapmanın gayretindeyiz."

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 15:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?