29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

'Oğluma çarptı' deyip kurşun yağdırdı

ADANA’da yeğeninin çarptığı çocuğun babası tarafından kurşunlanan 23 yaşındaki mobilya ustası Muhammet İrek, ağır yaralandı.

Olay, Fevzipaşa Mahallesi 174 sokak içinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Muhammet İrek’in yeğeni Samet Erdoğan, mahallede bisiklete binerken, soy ismi belirlenemeyen Okan adlı bir kişinin oğluna çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen çocuk babasına haber verdi. Oğlunun yere düşmesine sinirlenen Okan, Samet Erdoğan’a bağırıp küfür edince, dayısı Muhammet İrek ile tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine silahını çeken Okan, İrek’i boynundan, karnından ve omzundan yaraladı. 

Olayın ardından Okan yaya olarak kaçarken, yaralı önce Hacettepe Tıp Merkezi’ne oradan da Adana Numune Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Muhammet İrek, vücudundaki kurşunların çıkarılması için ameliyata alındı. Polis, soy ismi belirlenemeyen Okan adlı saldırganı bulmak için soruşturma başlattı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Mart 2007 Çarşamba 16:55:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet dağlı IP: 88.232.186.xxx Tarih : 29.03.2007 18:49:05
olay saati 7.36 olmalıydı çünkü o sırada ben oradaydım işe gitmek için yola çıktıgımda olay başladı ve bizzat şahit oldum.benim anladıgım yol kavgasıydı yolda durup kavga ettikten sonra büyüklerin ayırmasıyla araya girdiler ve ortalık karıştı silah lar sopalar ve bıçaklar vardı vurulan arkadaşın yanında 3 arkadaşı daha vardı onlardan bıçaklananda oldu ama hepsi kaçtı.olayı başlatan kişi bir ayagı sakattı ve 4 kişiye kafa tuttu bunların gizli kalmasını istiyorum olayla ilgili gerçekleri yazmak istedim