4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Oğlundan kaçtı kardeşine sığındı

Adana'da bir kadın, uyuşturucu bağımlısı olduklarını iddia ettiği oğlunun ve gelininin kendilerine zarar vermesinden korktuğunu ileri sürerek iki kızıyla birlikte kardeşinin evine sığındı.

Fatma Ö.(49), merkez Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi'nde Aygül ve Ceren adlı iki kızıyla birlikte oturduğu evden, oğlu A.Ö. ve oğlunun nikahsız yaşadığı eşi E.O.'nun(22) uyuşturucu kullanarak kendilerine zarar verdiği gerekçesiyle 10 gün önce kardeşi Cumali Zöhre'nin evine sığındı.

Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan anne Fatma Ö., oğlunun babası Yılmaz Ö.'nün de ölümüne sebep olduğunu iddia ederek şöyle konuştu:  "Benim sorunum oğlum. Madde bağımlısı, her şeyi ile zarar veriyor bize. Evde hiçbir şey bırakmıyor. Babasının kalp krizi geçirerek ölümüne neden oldu. Dünyanın en iyi babasını kaybetti. Bize de zarar veriyor. Karı-koca şebekeleri kırıyor, pencereyi kırıyor, içeriye girip ayrıca kapıyı kırıyor. Bunların hepsini ben savcılığa bildirdim, karakola bildirdim."

KIZLARIM PANİK ATAK HASTASI OLDU
Anne Fatma Ö., iki kızının da sorunlardan dolayı panik atak hastası olduğunu ifade ederek, "Oğlumun eşi, 'Evi yakacağım, kaynanamın başına neler getireceğim' diyor. Gerçekten de getiriyorlar. Çocuğum da aynı eşi gibi. İkisi de madde bağımlısı. Bu yüzden gece evde yatamıyorum. Eşini eve almadığım için bıçak çekiyor, 'Ya eve alacaksın, ya da kendimi keseceğim' diyordu" şeklinde konuştu.

ANNEANNESİNİN EVİNİ SOYUYOR
Oğlunun anneannesinin evini soyduğunu ileri süren Fatma Ö., can güvenliği endişesi yaşadığını belirterek şöyle devam etti: "Neden savcılık birşey yapmıyor? Anneannesinin evini soyuyor. Duvarı yıkıyorlar, annemin evini kullanıyorlar. Korkuluktan atlıyorlar, orda yatıyorlar, orada eroin kullanıyorlar. Kendi evimden kardeşimin evine geldim. On günden bu yana burada kalıyorum. Yetkililer buna çare bulsun, devlet beni korusun. Yeter çektiğim çile."

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 11:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?