2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Oğlunu kaçırmak isterken bıçaklandı

İlk eşinin yanında kalan oğlunu kaçırmak için görümcesiyle Bursa'dan Mersin'e gelen kadın, oğlunu kaçırmak için yardım istediği eski erkek arkadaşı tarafından bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'de oturan ilk eşinden ayrıldıktan sonra Bursa'da ikinci evliliğini yapan Esen K. (25), 7 yaşındaki oğlunu kaçırmak amacıyla görümcesi Dilek A. (30) ile birlikte Adana'ya geldi. Eski erkek arkadaşı Abdurrezzak İ. (40) tarafından Adana Otogarı'ndan alınan Esen K. ve görümcesi, birlikte Mersin'e gitti.

Esen K., Abdurezzak İ. ile birlikte araçta beklerken, görümcesi Dilek A. da dışarıda çocuğun okuldan çıkmasını bekledi. Esen K., ilk eşinin de okulun önüne geldiğini görünce Abdurrezzak İ.'ye durumu anlattı. Abdurrezzak İ., korkuya kapılarak, Esen K.'nın da içinde bulunduğu araçla Adana yönüne kaçmaya başladı. Okulun önünde kalan Dilek A., yengesini arayarak kendisini de almalarını istedi. Telefonu kapatan Esen K., Dilek A.'ya mesaj çekerek kaçırıldığını yazdı. Bunun üzerine Dilek A., polisi arayarak durumu anlattı.

Oğlunu alamadığı için eski erkek arkadaşıyla otomobilde kavgaya tutuşan Esen K., arkadaşının yüzünü tırnaklamaya başladı. Bunun üzerine Abdurrezak İ., bıçağını çıkararak genç kadının bacağına sapladı. Abdurrezzak İ., bacağından yaralanan Esen K.'yı tedavi olması amacıyla Adana'daki Fatih Sağlık Ocağı'na bıraktı. Esen K., doktorların haber vermesi üzerine gelen polislere kaçırıldığını söyledi. Sağlık ocağının yakınlarında yakalanarak gözaltına alınan Abdurrezzak İ., genç kadının iddialarını yalanlayarak, "Oğlunu kaçırmak için Mersin'e gittik. Ama eski eşini görünce ben vazgeçtim. Vazgeçtiğim için bana kızıp saldırdı. Araç kullanırken yüzümü çizdi. Onu durdurmak için bıçağımı çıkardım. Yanlışlıkla ayağından yaraladım" dedi.

Genç kadın Adana Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 18:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?