2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Oğlunun katilini teşhis etti

Annesinin gözü önünde bıçaklanarak öldürülen gümrükçünün katil zanlısını mahkemede 3 görgü tanığı teşhis etti. Anne, "Oğlumun katili bu. Oğlumu kurtarmak isterken beni de elimden yaraladı" dedi.

ADANA’da üç yıl önce evlerinin önünde aile arasında konuşurken annesinin gözü önünde gümrükçü, 3 çocuk babası Durdu Tacirli’yi (38) öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis istemiyle yargılanan Ozan Yılmaz’ın (39) davasına devam edildi.

Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada geçen celse söz alan sanık, "Cinayeti işlediğimi kim iddia ediyorsa onlarla yüzleşmeye hazırım. Çok mağdurum" dedi. Bu iddialar üzerine ertelenen davanın önceki günkü duruşmasında cinayetin görgü tanıkları anne Çiğdem Tacirli, küçük oğlu Sercan (36) ve İrfan Koç (20) ile sanık Yılmaz yüzleştirildi.

3 görgü tanığı da Ozan Yılmaz’ı teşhis ederken, anne Çiğdem Tacirli, "Oğlumu bıçaklayarak öldüren bu şahıstır. Bunu tereddütsüz söylüyorum. Elinde bıçağı da gördüm. Hatta oğluma vurmaması için bıçağı almak isterken elimi de kesti" dedi. Teşhis üzerine susan, İstanbul’da başka bir cinayet suçundan hükümlüyken aftan yararlanıp serbest kalan Yılmaz, avukatıyla görüştükten sonra savunma yapacağını belirtti. Duruşma ertelendi.

DHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 08:57:47
Güncelleme :3 Temmuz 2008 Perşembe 09:03:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?