2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Öğrenci servisi kaza yaptı: 18 yaralı

Adana'da öğrenci servis aracının kaza yapması sonucu 18 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, bir özel ilköğretim okulunun öğrencilerini taşıyan N.C (43) yönetimindeki 01 S 0458 plakalı servis aracı, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi Mithat Özsan Bulvarı üzerinde seyrederken direksiyon hakimiyetinin kaybolması yüzünden orta refüje çıktı.

Orta refüjdeki ağaçlara ve trafik levhalarına çarpan araçtaki 16 öğrenci ile öğretmenleri Nuray Çelik (55) ve araç şoförü N.C. yaralandı. Yaralı şoför sedyeyle ambulansa konularak hastaneye kaldırılırken burnundan yaralanan öğretmen Nuray Çelik, ambulansta ilk müdahalesi yapıldıktan sonra öğrencileriyle ilgilendi.

Öğrencilerin kazanın şokuyla birbirlerine sarılarak ağlarken yaralı öğretmenleri de önemli bir şey olmadığını söyleyerek sakinleştirmeye çalıştı. Adana Numune Hastanesi ile Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan, kaza yerinde güvenlik önlemi almak isteyen polislerle meraklı bir kişi arasında tartışma çıktı. Polis ekiplerinin uyarılarına rağmen kaza yerinden gitmek istemeyen meraklı vatandaş, güçlükle olay yerinden uzaklaştırıldı.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 15:32:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?