4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Öğrenciler baharın gelişini kutladı

İstek Vakfı Değişim Okulları, havaların ısınıp doğanın kendini gösterdiği şu günlerde baharın gelişini düzenledikleri şenlikle kutladı.

Bu yıl 4’ncüsü gerçekleştirilen geleneksel bahar şenliği okul bahçesinde gerçekleşti. Veliler, öğrenciler ve okul yöneticilerinin hazır bulunduğu etkinlikte birbirinden renkli aktiviteler gerçekleştirildi. Aylardır sınav ve ders stresi yaşayan öğrenciler etkinlikte doyasıya eğlendiler.

“Kral ve kraliçe kim” yarışmasıyla başlayan şenlikte seçilen 4 kral ve kraliçe gün boyu taç giyerek gezdiler. Top taşıma, yüz boyama, elma yeme, mendil taşıma, penaltı atışı, su taşıma gibi yarışmaların yer aldığı etkinliği organize eden beden eğitimi öğretmeni Sibel Yolcu, “Bu tür aktiviteler baharın gelişiyle birlikte öğrencilerin stres atıp ruhen ve fiziken dinlenmelerini de sağlıyor. Okul bahçesinde baharın gelişine bire bir şahit olan öğrencilerimiz için güzel bir gün oldu. Gösterilen ilgi ise bizleri oldukça memnun etti” dedi.

İstek Vakfı Eğişim Okulları kurucuları Elif-Mustafa Uçar, öğrencilere her türlü bilimsel, kültürel ve sosyal aktiviteyi sunduklarını belirterek, şenlik sayesinde okul-öğrenci ve veli arasında kaynaşmanın daha da pekiştiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 17:26:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?