2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Öğrencileri elleriyle giydirdi

KAYMAKAM ÖĞRENCİLERİ KENDİ ELLERİYLE GİYDİRDİ

Adana'nın Pozantı ilçe Kaymakamı Bülent Karacan, Pozantı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine mont yardımında bulundu.

Bir hayırsever işadamı tarafından, dağıtılması için Pozantı Kaymakamlığına verilen 69 adet kışlık mont, Kaymakam Bülent Karacan tarafından dağıtıldı. Öğrencilerin evlerini ziyaret ederek yapılan mont dağıtımı esnasında, karşılarında Kaymakam Karacan'ı gören öğrenciler, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Bedenlerine uygun olan montları seçen öğrenciler, Kaymakam Karacan’a bu yardımdan dolayı teşekkür ettiler. Öğrenci evlerini ziyaret eden Kaymakam Karacan, bir süre evlerinde oturarak öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Yedi kişilik bir öğrenci evini ziyaret eden Kaymakam Karacan, öğrencilerle eğitim ve Pozantı’da karşılaştıkları sorunlarla ilgili sohbet etti ve onları dinledi. Evde kalan öğrencilerden Servet Levent Gökpınar, Pozantı'nın soğuğunun kendilerini üşüttüğünü fakat Kaymakamlıktan gelen kömür yardımıyla ısındıklarını, kendilerine yardım eli uzatan ve bir aile bireyi gibi kendilerini düşünen Pozantı Kaymakamı Bülent Karacan'ı unutmayacaklarını minnettar olduklarını dile getirdi.

Erkek öğrencilerin hemen hemen hepsinin evlerini ziyaret eden Kaymakam Karacan, kendisinin de öğrencilik yıllarının olduğunu ve üniversite okuduğunu, öğrenci sorunlarının ne olduğunu çok iyi bildiğini söyledi. Pozantı Meslek Yüksek Okulunu tercih edip, eğitimlerini sürdüren öğrencilerin ellerinden geldiğince sorunlarını gidermeye çalıştıklarını, aynı zaman da kendilerine yardım konusunda destek olan iş adamlarına da teşekkür ettiğini dile getirdi.

KAYMAKAM ÖĞRENCİLERİ KENDİ ELLERİYLE GİYDİRDİ
KAYMAKAM ÖĞRENCİLERİ KENDİ ELLERİYLE GİYDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 13:10:01
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 13:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?