4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Öğrencilerin karanlık çilesi

ÖĞRENCİLERİN KARANLIK ÇİLESİ

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesi, Kazım Başer Mahallesi’nde bulunan Adana Mobil A.Ş Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi önünde yer alan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yolda sokak aydınlatma lambalarının olmaması öğrencileri korkutuyor.

Havaların erken karardığı şu günlerde öğrenciler zifiri karanlık yoldan evlerine gitmek zorunda kalıyor. Yaklaşık 1,5 yıldan bu yana okul önündeki yol boyunca sokak aydınlatma lambaları bulunmuyor. Özellikle kış aylarında akşam okuldan çıkan öğrenciler, zifiri karanlıkta evlerine gitmek zorunda kalıyor.

Okul çevresinde aydınlatma lambalarının olmaması hem kendilerinin hem de çocuklarının tedirgin olduğunu söyleyen veliler, "Her akşam okul önüne gelerek çocuklarımızı almak zorunda kalıyoruz. Yol boyunca baliciler, tinerciler var. Çocuklarımıza bir şey olacak diye çok korkuyoruz” dediler.

Öğrencilerinden Bünyamin Diler ise okul çevresinde balicilerin dolaştığını ve kendilerinden para istediklerini söyleyerek, her akşam tedirgin bir şekilde okuldan çıkarak evlerine gittiklerini anlattı.

ÖĞRENCİLERİN KARANLIK ÇİLESİ
ÖĞRENCİLERİN KARANLIK ÇİLESİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 10:33:01
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 20:58:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?