3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Öğrencilerin telefonlarını gasp ediyordu

ADANA’da lise öğrencilerini dövdükten sonra cep telefonu ve değerli eşyalarını gasp ettiği ileri sürülen 17 yaşındaki İ.Ş., yakalandı.

Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde oturan Motor Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki T.G., okula gitmek için servis durağına doğru yürüdüğü sırada arkasından gelen İ.Ş. tarafından “Sen benim kız kardeşimi telefonla rahatsız ediyormuşsun” diyerek durduruldu. İ.Ş., T.G.’nin “Senin kız kardeşin kim, ben tanımıyorum” demesine rağmen elinden cep telefonunu almak istedi. İ.Ş., buna direnen lise öğrencisini montunun yakasından tutup itekleyerek yere düşürüp elinden cep telefonunu zorla alarak kaçtı.

Olayın ardından Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne giderek şikayetçi olan T.G.’nin verdiği bilgiler üzerine gaspçı, kısa süre sonra cep telefonuyla birlikte yakalandı. Aynı bölgede daha önce de 4 ayrı öğrencinin telefon ve değerli eşyalarını gasp ettiği belirlenen zanlı, getirildiği Emniyet Müdürlüğü’nde T.G. tarafından teşhis edildi. Gasp iddiasını kabul etmeyen İ.Ş., yaşının küçük olması nedeniyle yasal işlem yapılması amacıyla Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Buradaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Ş., görüntü almak isteyen basın mensuplarına küfredip saldırmak istedi.

DHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 12:04:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?