4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Öğrencilerin trajikomik şakası

ÖĞRENCİLERİN TRAJİKOMİK ŞAKASI

Adana'da bir ilköğretim okulunda bir öğrenciye sınıf arkadaşları tarafından yapılan şaka çöp konteynırında sona erdi.

Öğrenciler arasında yaşanan şakalar kimi zaman trajikomik görüntülere sahne oluyor. Kimi öğrenciler, arkadaşlarının kalemini, defterini saklayarak şaka yaparken, bazı minik öğrenciler ise işi biraz daha abartarak arkadaşlarını ıslatıp sulu şakalar yapıyor. Adana'da bir ilköğretim okuluna yeni başlayan öğrenciler arasındaki şaka da objektiflere yansıdı.

2 öğrenci, aynı sınıfta okuyan bir diğer öğrenci arkadaşlarını kaldırarak çöp konteynırına atma şakası yaptı. Şakanın dozunu artıran öğrenciler, duvarın üzerinden sarkıttıkları arkadaşlarını bir anlık dalgınlıkla çöp konteynırına düşürdü. Çöp konteynırına düşen çocuk, çığlıklar atarak ağlamaya başladı.

Çöp konteynırına düşürdükleri arkadaşlarını tekrar çıkartmak için yoğun uğraşlar veren minik öğrenciler, sonunda arkadaşlarını çıkartmayı başardı. Kötü şakanın mağduru öğrenci, kurtulduğuna sevinemeyerek gözyaşı dökerken şakayı yapan öğrenciler ise arkadaşlarını çöp konteynırına atmak istemediklerini, kazayla ellerinden kayması sonucu düştüğünü söylediler.

 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 14:32:00
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 17:55:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?