1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Oğula son dokunuş

OĞULA SON DOKUNUŞ

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit edilen 13 askerden biri olan Uzman Çavuş Gökhan Yıldırım, doğduğu kasabada toprağa verildi.

Adana Sabancı Merkez Camii'nde düzenlenen askeri törenin ardından Ceyhan ilçesine bağlı Doruk kasabasına getirilen şehit Uzman Çavuş Gökhan Yıldırım'ın cenazesi, burada gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin yakınları ve sevenleri burada gözyaşlarını tutamazken, cenazeye katılanların tekbir getirmesiyse dikkat çekti. Şehidin annesi Yıldız Yıldırım, oğlunun ay-yıldızlı Türk bayrağına sarılı tabutuna son bir kez dokunurken, şehidin kardeşleri de tabutun başında gözyaşlarına boğulup sinir krizleri geçirdi. Yıldız ve çocukları, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Şehit Uzman Çavuş Gökhan Yıldırım'ın cenazesinde; Vali İlhan Atış, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Eröz, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Doruk Belediye Başkanı Zeynel Şenol, askeri ve mülki idari amirleri de hazır bulundu.

OĞULA SON DOKUNUŞ
OĞULA SON DOKUNUŞ
OĞULA SON DOKUNUŞ
OĞULA SON DOKUNUŞ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2011 Cumartesi 17:24:01
Güncelleme :16 Temmuz 2011 Cumartesi 19:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?