4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Oğuz Kobya'dan 3 yıllık imza

Adanaspor, dış transferde Akçaabat Sebatspor'dan Rahman Oğuz Kobya ile sözleşme imzaladı.

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, Akçaabat Sebatspor'dan genç orta saha oyuncusu Rahman Oğuz Kobya ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Rahman Oğuz'un yetenekli bir futbolcu olduğunu hatırlatan Akgül, "Adanasporlular rahat olsunlar, transferlerimiz devam edecek" dedi.

Turuncu-beyazlı takımın yeni transferi Rahman Oğuz Kobya ise, Akçaabat Sebatspor'da orta sahada görev aldığını ve iyi bir sezon geçirdiğini söyleyerek, "Adanaspor büyük bir ekip ve şehir takımı. Büyük bir takıma transfer olduğum için çok mutluyum. Şampiyonluğa oynayacak Adanaspor'da yer alacağım için çok heyecanlıyım. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Tüm camia kenetlenip şampiyonluk hedefine ulaşmaya çalışacağız" diye konuştu.

1988 Trabzon doğumlu olan genç oyuncu, Akçaabat Sebatspor'da geçen sezon 20 maçta forma giydi. 21 yaşındaki genç oyuncu Rahman Oğuz, orta sahanın ortasında ve ofansa dönük oynuyor.

Bu arada Cumartesi günü aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda iki gün kalan Adanaspor'un Basın Danışmanı Oğuzhan Delen'in durumu iyiye gidiyor. Medya ve spor camiasının önde gelen isimleri Oğuzhan Delen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyor.

Bugün de Adanaspor eski başkanlarından Yaşar Deniz ve Adanaspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Tevriz Dura, Oğuzhan Delen'e ziyarette bulunarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 08:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?