2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Okul servisinde travestiyle pazarlık

Adana’da kimliği belirlenemeyen bir okul servisi şoförü, 24 yaşındaki travesti F.K. ile birlikte olmak için pazarlık yaparken kameralara yakalandı.

Üzerinden Çukurova Üniversitesi öğrenci kimliği çıkan travesti F.K., önceki gün öğle saatlerinde müşteri aramak için Seyhan Nehri kıyısındaki parka geldi. Sabancı Merkez Camii’den Galeria’ya kadar olan Seyhan Nehri sahilinde dolaşan F.K., iş merkezinin otoparkına giderken yanına 01 S 0067 plakalı okul servisi minibüsü yaklaştı.

Kimliği belirsiz şoför, travesti F.K. ile pazarlığa başladı. Gazetecilerin olayı görüntülediğini farkeden servis minibüsü şoförü, olay yerinden azıklaşırken, travesti F.K., ağaçların arasında gezinerek bir başka kişiyle pazarlığa başladı.

Çevredeki vatandaşlar F.K.’nın uyuşturucu pazarladığını sanarak polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, F.K.’nın üzerinde uyuşturucu madde bulamadı. Üzerinden Çukurova Üniversitesi öğrenci kimliğ çıkan F.K. ifadesinde servis minibüsü sürücüsüyle yaptığı pazarlığı anlattı, "Ben 20 milyon lira istedim, adını bilmediğim servis şoförü bunu çok buldu’’ dedi. Hakkında herhangi bir işlem yapılmayan F.K., polis tarafından uzaklıştırıldı.

milliyet gazetesi
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 14:29:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?