4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Okulda temizlik işi veliye kaldı

TEMİZLİK İŞÇİLERİ GECİKTİ, OKULDA TEMİZLİK İŞİ VELİYE KALDI

Adana'nın müstahdem sıkıntısı yaşanan bir okulda temizlik işine veliler el attı.

Adana'nın merkez Yüreğir İlçesine bağlı Anadolu 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan Mehmet Ali Yılmaz ilköğretim okulunda, okul temizliğini öğrenci velilerinin yaptığı görüldü.

Okul bahçesini elindeki süpürge ile boydan boya süpüren bir öğrenci velisi, daha sonra okul içinde biriken suyu temizledi. Okulda müstahdemlerin yapması gereken temizliği öğrenci velilerinin yapması görenleri şaşkına çevirdi. Öğrenci velileri okul temizliğini yapacak kimsenin olmamasından dolayı kendi çocuklarının sağlığını düşünerek yaptıklarını söyledi. Okullara temizlik hizmeti yapmak üzere alındığı bildirilen geçici işçilerin biran önce gönderilmesini isteyen veliler, çocuklarının sağlığının her şeyden önce geldiğini vurguladı.

Yetkililer ise öğrenci velilerinin isteyerek bu işi yaptıklarını, hiç bir mecburiyetlerinin söz konusu olmadığını belirttiler. İl Özel İdaresi tarafında gönderilmesi beklenen personellerin gelmemesi üzerine öğrenci velilerinin temizlik yaptığını öne süren okul idarecileri,' isteyen tüm veliler gelip burada okul temizliğine katkıda buluna biliyorlar' dediler.

TEMİZLİK İŞÇİLERİ GECİKTİ, OKULDA TEMİZLİK İŞİ VELİYE KALDI
TEMİZLİK İŞÇİLERİ GECİKTİ, OKULDA TEMİZLİK İŞİ VELİYE KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 14:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?