4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Okulların suyu kesilmeyecek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Vali İlhan Atış’ı makamında ziyaret ederek okulların biriken su borcu ve ASKİ alacaklarının tahsili konusunu görüştü.


Başan Durak ziyarette, biriken su borçları nedeniyle ASKİ’nin okulların suyunu kesmek zorunda kalacağını ve bu durumun da yaklaşan yeni eğitim öğretim yılı öncesi okul yönetimlerini ve öğrencileri zor durumda bırakacağını belirterek, Vali İlhan Atış’a sorunu çözme önerisi götürdü.


Başkan Durak ile Vali Atış’ın görüşmesinde önemli mesafe kaydedilerek özellikle okulların sularının kesilmeyeceği konusunda anlaşmaya varıldı.
ASKİ’nin okullardan alacağının tahsili için yöntem geliştiren Başkan Durak ve Vali Atış, ASKİ’nin bu konuda İl Özel İdaresi veya Milli Eğitim Bakanlığı ile mahsuplaşmaya gidebileceği noktasında görüş birliğine vardı.
Görüşmede Başkan Durak Vali Atış’a okulların su fiyatlarının düşürülmesi konusunda da söz vererek, konuyu ASKİ Genel Kurulu’nun ilk oturumunda gündeme getireceğini söyledi.


Bu arada, Başkan Durak, suyu kesilen okullara yeniden su verilmesi ve diğer borcu olan okulların sularının kesilmemesi konusunda ASKİ yetkililerine talimat verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 11:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?