4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Olan çocuklara oluyor

Adana’da aldığı aşırı alkolünde etkisiyle bunalıma giren öfkeli adan geçen yıl bıçakla öldürmeye kalktığı minik kızınıAdana’da eşi Gül Özen (28)’den ayrı yaşayan 32 yaşındaki Artaç Özen, minik kızına yine dehşet yaşattı. İşsiz olduğu öğrenilen ve alkol nedeniyle sürekli bunalıma girdiği belirtilen Artaç Özen, geçen yıl Eylül ayında bıçakla öldürmeye kalkıştığı kızını bu kez camdan sarkıtıp, başına da tabanca dayadı.

Yurtaşların şaşkın ve korku dolu bakışlarına aldırmayan çevreye sürekli tehditler yağdıran Artaç Özen, olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Bu çabalar sürerken diğer yandan da Gül Özen’i bulup eve getiren polis çevreye korkulu anlar yaşatan öfkeli adamı eyleminden vaz geçirmeye çalıştı. Gül Özen’in yalvarmalarına da aldırmayan çılgın koca pencereden aşağıya sarkıttığı 2 yaşında ki kızını öldürmekle tehdit etmeyi sürdürdü. Uzun uğraşlar sonucu ikna edilen çılgın adam korku içindeki kızı G.’yi içeri alıp teslim oldu.

Artaç Özen, gözaltına alınırken tabancasının da ruhsatsız olduğu anlaşıldı. Psikiyatri uzmanları 2 yaşındaki G.’nin yaşadığı olay nedeniyle geçirdiği travmayı uzun süre atlatamayacağına dikkat çekti.

Mehmet Büyükarı - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2005 Cuma 12:21:20
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 14:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?