5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Olay kadın sahnede!

Antalya'nın Alanya ilçesinde geçtiğimiz Mayıs ayının başlarında önce kayıp olan sonra işkence edilip tecavüze uğramış olarak bulunduktan sonra "reklam" yapmakla suçlanan İnci Doğan Adana'da ortaya çıktı.

İnci Doğan, olaydan sonra ilk kez sahneye çıktı. Bir gazinoda program yapan Doğan, "Ben beş yıldızlı otellerde sahneye çıkıyordum. Şimdi buralara düştüm" diyerek yaşadıklarından Alanya Emniyeti'ni sorumlu tuttu. Kendisine yönelik suçlamaları bir kez daha kabul etmeyen Doğan "Bir insan reklam için kendisine zarar verir mi, eziyet eder mi? Ben deli miyim?" derken, olaydan sonra ruh halinin bozulduğunu söyledi.

Yaklaşık iki ay önce meydana gelen olay yüzünden her gece kabus gördüğünü, olayı hatırladıkça intihara kalkıştığını ancak başaramadığını belirten Doğan, Alanya'da kendi başına gelenlerden sonra da yabancı turistlere yönelik benzer olayların yaşandığını hatırlattı. Emniyet ve adli mercilerin yabancı ile yerli vatandaşa farklı baktığını ileri süren Doğan "Benden sonra da 4 turiste işkence yapıldı; biri öldürüldü. Şimdi bunlar da mı reklam için yaptı. Norveçli ve İsveçli olunca şartlar değişiyor. Ben Türk vatandaşı olarak eziliyorum, mağdur oluyorum ama buna rağmen suçlu duruma düşürülüyorum. Bunu anlamak mümkün değil" diye konuştu.

Son günlerde Neşe Erberk'in kardeşi Laz Hakan'ın da kendisini tehdit ettiğini öne süren İnci Doğan, "Kendisi ile kısa bir süre çıktık. Beni sürekli tehdit ediyor. 'Sana bir daha mı Alanya turu yaptırayım' diyor. Aklım karıştı. Kafamda şüpheler oluştu. Neyin nereden geldiğini bilemez oldum. Hayatım altüst oldu. Ailem bile bana inanmıyor. Hiç bir dostum aramaz oldu. Bana yönelik asılsız suçlamalar yüzünden itibarım kalmadı. İtibarımı iade etmezlerse, yaptıkları hatayı düzeltmezlerse, kimliğimi yırtıp Türk vatandaşlığından da çıkacağım". dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 11:30:12
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 14:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?