3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Öldürüldükten sonra tecavüze uğradı

Adana'nın Karataş ilçesinde iple boğulan 5 yaşındaki kız çocuğunun öldürüldükten sonra tecavüze uğradığı belirlendi. Olayla ilgili gözaltına 13 yaşındaki 2 çocuk ile 2 kadın tutuklandı. 

Adana Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 17 Haziran 2008 tarihinde Karataş ilçesine bağlı Sirkenli Köyü'nde saman balyası ipiyle boğulup, tecavüz edildikten sonra cesedi köyün içinden geçen yolun kenarındaki su arkına atılan 5 yaşındaki B.K. adlı kız çocuğunun katil zanlılarının yakalanması için yaptığı çalışmada, şüpheli 30 kişinin kan, kıl ve doku örneklerini aldı. 

Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı'ndan gelen tetkik sonucuna göre S.K.'dan (13) alınan kan örneklerinin maktul B.K.'nın pijamasından alınan numuneyle aynı olduğu tespit edildi. 

Gözaltına alınan S.K.'nın ifadesi sonucunda olayı kendisi ile birlikte F.K. ve T.K. isimli kadınlarla R.M.K.'nın (13) gerçekleştirdiğini itiraf etti. Gözaltına alınan 4 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları Karataş Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı. Zanlılardan T. K. ile F.K., Karataş Kapalı Kadın Cezaevi'ne, S.K. ile R.M.K. ise Pozantı Çocuk Cezaevi'ne gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 16:20:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?