4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ölüme oynaya oynaya gitti!

YAŞLI ADAM NİŞANDA OYNARKEN KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ

Adana'da 74 yaşındaki şahıs, katıldığı nişan töreninde yakınlarıyla bol bol oynadıktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ablasının torunu Çiğdem Alma'nın İbrahim Kesen ile nişan törenine katılan Ali Fahri İnep (74), torunlarıyla dans edip oynamaya başladı. İnep, nişan töreninin ilk dansını da ilerleyen yaşına rağmen torunuyla yaptı.

Dans müziğinin bitmesiyle sahneden inmeyerek torunuyla ve kız kardeşiyle bol bol oynayan İnep, ilerleyen dakikalarda yorularak oturdu. Bir süre dinlendikten sonra ceketini çıkartarak yine oynamaya hazırlanan yaşlı adam, oynamak için kollarını kaldırdığı sırada aniden yere yığıldı.

İnep'in yere düştüğünü gören yakınları çığlık atarken, yaşlı adam kaldırıldığı hastanede kalp krizinden hayatını kaybetti. Nişan töreni yarıda kalırken, Ali Fahri İnep'ten geriye nişanda yeğeni tarafından çekilen görüntüler ve cep telefonu ile çektirdiği son fotoğrafı kaldı.

Yaşlı adamın eşi Zehra İnep (62), yaşadıklarına inanamadığını belirterek, "Eşimin ablasının torununun nişan törenine katılmak üzere düğün salonuna gittik. Eşim düğünde doyasıya oynadı. Hep birlikte eğlendik, güldük. Hiçbir rahatsızlığı da yoktu. Birkaç kez çıkıp oynadı. Yoruldu biraz dinlendi. Daha sonra 'Ben çıkıp tekrar oynayacağım' dedi. Ancak sahneye çıktı, ellerini kaldırdı yere yığıldı. Kalp krizi geçirip öldü. Hiç ummadığımız bir anda oynaya oynaya ölüme gitti. 45 yıllık hayat arkadaşım beni yalnız bıraktı" diye konuştu.

Ali Fahri dedenin yeğeni Sabriye Doğan (45) ise, baba yerine koyduğu dayısının nişan töreninde her zamankinden farklı olduğunu, ölmeden yarım saat önce de ölümle ilgili bir şarkı isteğinde bulunduğunu ifade ederek, "'Bir ihtimal daha var. O da ölmek mi dersin' adlı şarkıyı istedi. Bu şarkıdan sonra birçok kez kalkarak oynadı. Bir ara masaya geldi. Boş boş tavana bakıyordu. Ben de 'Ne oldu dayı?' dedim. 'Hiç yeğenim' dedi. Benim kızımı en az 20 kez öptü. Dana önce de öperdi ama bu kadar öpmezdi. Şarkıyı istedikten yarım saat sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sanki öleceği içine doğmuş gibiydi" dedi.

YAŞLI ADAM NİŞANDA OYNARKEN KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ
YAŞLI ADAM NİŞANDA OYNARKEN KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ
YAŞLI ADAM NİŞANDA OYNARKEN KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ
YAŞLI ADAM NİŞANDA OYNARKEN KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 10:19:03
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 10:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?