29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Ölümle dans eden gençler

Adana'da, uçakla zirai ilaçlama yasaklandıktan sonra kendince çözüm bulan çiftçinin hareket halindeki uzun bacaklı traktörünün altından geçen motosiklet sürücüsü, görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

Geçtiğimiz yıl uçakla zirai ilaçlamanın yasaklanmasının ardından zor durumda kalan çiftçi, kendince bir çözüm buldu. Zarara uğramak istemeyen çiftçi, aklını kullanarak yıllardır kullandığı traktörün bacaklarını uzatıp, zirai ilaçlama yapmaya devam etti. Bacakları uzun olduğu için ilaçlama sırasında ürüne zarar vermeyen ve çiftçinin derdine derman olan bu traktörler, trafikte özellikle motosikletlilerin tacizine uğruyor. Son günlerde sayıları hızla artan motosikletler, hareket halindeki uzun bacaklı bu traktörlerin altından geçerek trafiği tehlikeye düşürüyor.

Adana'nın işlek caddelerinden Karataş Caddesi'nde de bir motosiklet sürücüsü, ölüme meydan okurcasına hareket halindeki uzun bacaklı traktörün altından geçerken objektiflere takıldı. Motosiklet sürücüsü ile arkadaşı, traktörün bacaklarına vurmamak için başlarını eğerek son sürat traktörün altından geçti. Her gün onlarca kişinin öldüğü ve sakat kaldığı kazalardan ders almayan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı, çevredekilerin yüreklerini ağızlarına getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2007 Cumartesi 11:08:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?