4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ömer Balıbey'den Sözlü'ye ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Yetiştirme ve Eğitim Genel Müdürü Ömer Balıbey, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Genel Müdür Balıbey, bazı incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldiğini belirterek, “Ceyhan’a kadar gelmişken, Sayın Hüseyin Sözlü’yü ziyaret edip hayırlı olsun demek istedim. Ayrıca Ceyhan’da eğitime verdiği destekten dolayı da kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Ceyhan’da eğitimin kalitesini yükselten tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Belediye olarak görevde olduğumuz 10 yıldan bu yana ilçemizdeki tüm okulların bahçe düzenlemesi, parke çalışmaları ve oyun alanlarının oluşturulması gibi konularda elimizden gelen gayreti gösterdik. İnşallah yeni görev dönemimizde de bu hizmetleri sürdüreceğiz. Asli görevimiz olmasa da eğitimin çok önemli bir yatırım olduğunu biliyoruz.Çünkü bu kurumlarda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız eğitim görmektedir” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 14:29:14
Güncelleme :16 Nisan 2009 Perşembe 14:30:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?