4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

On binlerce Adanalı stres attı

Sıcaklardan bunalan Adanalılar hafta sonu yine İçgöl, Adnan Menderes Bulvarı veya karşı sahillerdeki rekreasyon alanlarına giderek piknik yaptı, stres attı.

Başkan Aytaç Durak’ın göreve gelmesinden sonra yapılan çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarıyla Adana’nın gözdesi haline gelen İçgöl, Adnan Menderes ve karşı sahiller, hafta sonları on binlerce vatandaşın uğrak yeri haline geldi.

Bir pazar günü 60 bin Adanalı’yı ağırlayan Merkez Parkı, yine bir pazar günü 36 bin aracın geçiş yaptığı Adnan Menderes Bulvarı ile yeni piknik alanları ve geniş bulvarlarıyla ilgi çeken karşı sahiller, bu pazar da on binlerce Adanalı’ya ev sahipliği yaptı.

Aileleriyle birlikte huzur içerisinde dinlenen, piknik yapan, stres atan Adanalılar, güzellikleri kazandıranlara teşekkür ederken, “Eskiden buralara insan giremezdi. Şimdi Adana’nın en güzel yerleri haline dönüştü. Kavurucu sıcakta buralara gelerek hem huzur içerisinde dinleniyor, hem de haftanın yorgunluğunu atıyoruz. Bu güzellikleri bize kazandıranlara teşekkür ediyoruz” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 14:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?