4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Onatça'dan Zenbilci'ye tam destek

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİFED) Başkanı Süleyman Onatça, Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’nin, yeni ilçenin sorunların üstesinden geleceğine inandığını, kendilerinin de ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’yi makamında ziyaret eden Onatça, Zenbilci’nin, tecrübesi ve birikimi ile ilçenin sorunlarını çözeceğine inandığını belirtti.

Organize Sanayi Bölgesi gibi önemli bir sanayi bölgesine sahip ilçede Belediye Başkanı’nın işadamlarını tanıması onlarla diyalog içinde bulunmasının da önemli olduğuna dikkat çeken Onatça, “Biz kendisi ile her zaman diyalog içinde olacağız. Sorunların çözümünde yardımcı olacağız. Özellikle de Çukurova Kalkınma Ajansı, Kalkınma Kurulu için de Başkan’dan projeler bekliyoruz. Yerel yönetimler bir kentin kalkınması için çok önemli. Yatırım için belediyenin işadamının yanında yer alması moral ve motivasyon açından önemli” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ise tüm yatırımcı ve iş adamlarına belediye olarak gerekli desteği verdiklerini, bundan sonra da birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Yasanın kendilerine verdiği yetkiler çerçevesinde Sarıçam’a yatırım yapan işadamlarının çözüm ortağı olacaklarını belirten Zenbilci, hem Çukurova Kalkınma Ajansı ile hem de Organize Sanayi ile diyalog içinde olduklarını işsizlik sorunun çözümü için de gerekli her türlü çalışmanın içinde yer alacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 12:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?