1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Önce keşif sonra soygun

BAKKALDA ÖNCE KEŞİF SONRA SOYGUN YAPTILAR

Adana'da 3 kişi gece yarısı keşif yaptıkları bakkal dükkanının kepengini keserek 200 lira ile 4 bin lira değerinde çay ve sigara çaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Gece saat 01.00 sıralarında bir otomobille bakkal dükkanının ara sokağına giren 3 kişiden 2'si araçtan inerek dükkanın önünde keşif yaptı. Şahıslar araçla ayrıldıktan sonra 01.15'te tekrar bakkal dükkanının önüne geldi. Araçtan inen 2 kişi dükkanın olduğu yere giderek etrafı kontrol etti. Bir kişi dükkanın önünde yolu kontrol ederken diğer kişi ise dükkanın kepengini kesmeye başladı. Kepengi kesip delik açan şahıs kapıyı da demir bir

çubukla açarak içeriye girdi. Zanlılar, içerideki kasadan 200 lira ile 4 bin lira değerinde çay ve sigara alarak geldikleri araçla ayrıldı. Hırsızlık olayı ise çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İş yeri sahibi Mehmet Dinçer, gece yarısı polisin kendilerini aradığını dükkana geldiğinde ise kepengin kesilerek içeri girildiğini gördüğünü söyledi. Dinçer, hırsızların biran önce bulunup adalete teslim edilmesi ve cezalarını çekmesini istediğini kaydetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAKKALDA ÖNCE KEŞİF SONRA SOYGUN YAPTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 11:09:00
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 13:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?