2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Onlar Adana'nın gururu oldu

Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Kırklareli'nde düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Adana'yı temsil eden Mavi Bulvar Spor Kulübü sporcularından Rıdvan Top Türkiye şampiyonu, Ebubekir Şen ise Türkiye ikincisi oldu.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Türkiye şampiyonu Rıdvan Top ve ikinci olan Ebubekir Şen'i tebrik ederek, başarılarından dolayı ödüllendirdi.
Hadi, sporcularla birlikte kendisini ziyaret eden Kulüp Başkanı Gülsün Tekalp ve Antrenör Alper Tekalp'a, "Özel çocuklarımızdan desteğimizi esirgemeyeceğiz” dedi.

Gülsün Tekalp da, spor yapan çocuklarda fiziksel, sosyal, duygusal yönden birçok önemli değişimler olduğunu gözlemlediklerini ifade ederek, "Onların bu tür yarışmalardaki yaşadıkları 2-3 günü hayatlarındaki en önemli olay olarak çevresiyle paylaştıklarına şahit olduk, katılmalarının kazançlarını düşünüyorken bizlere madalyalarla dönmeleri bizleri çok mutlu etmiştir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 17:28:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BUSE ÖZTÜRK IP: 78.186.6.xxx Tarih : 4.02.2009 20:19:20

Alper Hoca mı cok severim dediği gercektende doğrudur. özel öğrencilerinden hiç bir zaman hiçbir seyi esirgemez. sadece özel öğrencileriiçnde değil ben onun basketbol oynayan öğrencilerinden biriyim dediğim gibi hocamı cok severim oda beni cok sever asla benden birşey esirgeme. bir gün onunla hastanede karsılaştık. benim kontrolüm vardı. ona sordum hocam hayrola ne işiniz var burada dedim oda bana: ben kendim için gelmedim zihinsel engelli bir öğrencim için geldim dedi. işte o an anladım o cok özel bir insan öğrencilerini cocuğundan ayırmıyor. benim yazacaklarım bu kadar herkese iyi günler...