4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Onlar Adana'nın gururu

Çukobirlikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, 7-12 Nisan tarihleri arasında Malatya’da yapılan Anadolu Şampiyonası’nda da aldığı başarılı sonuçlarla Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

Gruplarında birinci olan 14 takımın katıldığı Malatya’daki Anadolu Şampiyonası’nda başarılı sonuçlar alan Çukobirlikspor, finale adını yazdırdı. Finalde Antalya Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan yeşil-beyazlı Adana temsilcisi, rakibine 3 sayı farkla yenilmesine rağmen, ikinci olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Yoğun ve yorucu karşılaşmalardan sonra Türkiye Şampiyonası’na katılacak olmalarının büyük başarı olduğunu belirten Çukobirlikspor Genel Sekreteri Seyhan Tufan ve Antrenör Ersin Berküren, her zaman büyük desteklerini gördükleri Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Öztürk ve Genel Müdürü Fevzi Kılıç’ın alınan başarılarda büyük paylarının bulunduğunu söylediler.

Manisa’da Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda amaçlarının Adana’yı ve Çukobirlikspor’u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu kaydeden Tufan ve Berküren, yıldız sporcularını yürekten kutladıklarını sözlerine eklediler.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 13:15:03
Güncelleme :13 Nisan 2009 Pazartesi 13:18:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?