4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Onunla yattım deyince öldürdüm'

Adana'da ayrı yaşadığı eşini okul tuvaletinde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan şahıs, eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü öne sürdü.

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Bekir D. hazır bulundu. 9 yıllık eşi Firdevs D.'yi (25), 23 Ocak 2009'da oğlu M.D.'nin (8) öğrenim gördüğü okulun kızlar tuvaletinde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla "Ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası" istemiyle yargılanan Bekir D. (28), eşinin kendisini aldattığını öne sürdü.

Kartonpiyercilik yaptığını ve bu nedenle kent dışında bulunduğunu anlatan Bekir D., "Oturduğumuz apartmana yeni taşınan bir kadın vardı. Eşim onunla
görüştüğünden beri eve geç ve alkollü gelmeye başladı. Telefonunu değiştirdi, her hafta 250 kontör harcıyordu. Sürekli de kuaföre gidiyordu. Birkaç kez internette erkeklerle chat yaparken yakaladım. Ama onu çok sevdiğim için yalanlarına inanmış gibi yaptım. Fabrikadaki iş arkadaşım da, eşimin beni aldattığını söyledi.

Ancak eşim de bunu yalanladı. Bir süre sonra il dışına gittiğimde oğlumu 20 gün anneme bırakmış. Sonra evi terk etti. 1 hafta sonra oğlumun karnesi verilecekti, okula gittim.Bahçede beklemeye başladım, eşim lüks bir arabadan indi. İndiği arabanın sahibini sordum. Bana, 'Ben onunla yattım, başka erkeklerle de yattım' dedi. Bunu söyleyince şuurumu kaybettim ve onu öldürdüm" dedi.

Duruşma, diğer tanıkların dinlenmesi ve eksik evrakın tamamlanması için ertelendi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 18:38:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?