2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Orada artık trafik lambası var!

Adana'nın Kozan ilçesinde 2 kişinin öldüğü 6 kişinin de yaralandığı, Batı Geçiş Çevre Yolu'ndaki kavşağa trafik lambaları yerleştirildi.

Kazadan sonra trafiğe kapatılan kavşağa, çevredeki esnafın talebi doğrultusunda trafik lambaları konularak yeniden trafiğe açıldı.

Belediye Başkanı Kazım Özgan, 30 yıldır planda olan bu yolu, karayollarının işbirliğiyle açtıklarını belirterek, yolu trafiğe açtıktan sonra gerekli işaret ve uyarı levhaları olmasına rağmen dikkatsizlikten kaynaklanan kazalar meydana geldiğini söyledi.

Bu nedenle Karayollarının kendi sorumluluk sahasındaki Sırkıntı-Güneri geçişini sağlayan yolu trafiğe kapattığını belirten Özgan, "Vatandaşlarımız ulaşımda büyük mağduriyet yaşadılar. Belediyemizi ziyaret ederek bizden yardım istediler. Bütün bu sıkıntıları aşabilmek için karayollarından yolun tekrar açmalarını, sinyalizasyon ve diğer harcamaları belediye olarak karşılayabileceğimizi bildirdik. Bu çalışma ile çevre yolunun trafik sinyalizasyon sistemine geçişini hızlandırdık. İnşallah başka kazalar yaşanmayacak ve ulaşım konusundaki sıkıntıda ortadan kalkmış olacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 13:36:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?