4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Örel'e Atış'tan veda yemeği

Adana Valisi İlhan Atış’ın koruma memurlarından olan Mehmet Ali Örel’in emekliye ayrılmasından dolayı veda yemeği verildi.

DSİ Tesislerinde verilen veda yemeğine Vali İlhan Atış, İl Yazı İşleri Müdürü Cumali Aydoğan, Özel Kalem Müdürü Semra Sakar, Emniyet Amiri Ali Uzun ve çalışma arkadaşları katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali İlhan Atış, valilik makamına hizmet etmenin büyük fedakarlık gerektirdiğini belirterek, “Mehmet Ali bey bu fedakarlığını fazlasıyla yerine getirmiştir. Kendisinden çok memnundum. Görevinde başarılı olması için eşi ve çocukların destekleri çok olmuştur. Bundan dolayı eşine çok teşekkür ediyorum. Mehmet Ali Bey’e ise bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” dedi.

Polis Memuru Mehmet Ali Örel ise yapmış olduğu konuşmasında Vali İlhan Atış’a teşekkür ederek, “Mesleğimin en güzel yılları Adana’da geçti. 14 yıl görev yaptım bu ilde valilik emrinde görev yapmaktan çok onur duydum. Daima iyi yerlerde ve iyi insanlar ile çalıştım. Bundan dolayı Allah’a şükrediyorum. Görev yaptığım yıllar boyunca bana en büyük destek olan öncelikle eşime, çocuklarıma, yanımda olan arkadaşlarıma, amirlerime ve müdürlerime çok teşekkür ediyorum. Böyle bir geceyi düzenleyerek beni çok mutlu ettiniz, onurlandırdınız. Öncelikle sayın valim başta olmak üzere bu anlamlı geceyi düzenleyen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Yenilen yemeğin ardından Vali İlhan Atış, polis memuru Mehmet Ali Örel’e görev yaptığı süre boyunca göstermiş olduğu hizmetlerden ötürü takdirname verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 16:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?