4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Orman Bölge Müdürü görevine başladı

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nde bölge müdür yardımcılığı görevinden Adana Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Mustafa Kara yeni görevine başladı.

Seyfettin Yılmaz’dan görevi devralan Adana Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara’yı bölge müdürlüğünde şube müdürleri ile merkez işletme müdürü ve şefleri karşıladı.

Göreve başladığı gün bölge müdürlüğü toplantı salonunda şube müdürleri ile bir araya gelen Kara, bölge müdürlüğünün çalışmaları hakkında genel bir bilgi aldı.

Bilgilendirme toplantısındaki konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Mustafa Kara, "İşini en iyi yapan vatanını en çok sevendir. Sorumlu olduğumuz bölgemizde başarılı işlere imza atma ve yöreye, milletimize daha iyi hizmet etme noktasında hepinizden gayret bekliyorum. Birlikte bir zincir gibi olacağız, hepimiz bu zincirin güçlü birer halkası, aynı güç ve dayanıklılıkta olmalıyız ki daha iyiye, güzele, mükemmele ulaşabilmede başarılı olabilelim. Bu başarıyı elde etmenin yegane yolu istişare ederek, paylaşarak birbirimizden güç alarak çalışmaktan geçmektedir" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 16:57:35
Güncelleme :13 Temmuz 2009 Pazartesi 17:05:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?