3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Orman Mühendislerinden kurban bağışı

Orman Mühendisleri Odası Doğu Akdeniz Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı'na kurban bağışında bulundu.

Yönetim kurulu üyeleriyle TSK Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi Coşkun Eken'i ziyaret eden Orman Mühendisleri Odası Doğu Akdeniz Şube Başkanı Selami Tece, "Milletimiz Mehmetçiğe, Mehmetçik milletimize emanettir” dedi.

Vatan için en değerli varlığı olan canını seve seve veren şehitlerin geride kalanlarına, gazi ve ailelerine yapılan yardımların önemine değinen Tece, "Türk milleti olarak Mehmetçik Vakfı’na minnet borcumuz vardır” diye konuştu.

TSK Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi Coşkun Eken de, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Eken, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve halkın Mehmetçik Vakfı’na göstermiş olduğu ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, bu yıl da kurban bağışlarının ekonomik krize rağmen yoğun şekilde devam ettiğini vurguladı.
Tece, ziyaret sonunda, yönetim kurulu olarak kendi aralarında topladıkları kurban bağışlarını Eken'e takdim etti.

Eken, Tece ve yönetimine, bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken, Mehmetçik Vakfı broşürü, kitapçığı ve Mehmetçik dergisi hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 10:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?