4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Ortadoğu'nun sağlık üssü olacağız'

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, Çukurova ilçesinin, Ortadoğu'nun sağlık üssü olacağını söyledi.

Özel Adana Cerrahi Tıp Merkezi ve Özel Dermancan Tıp Merkezi’ni ziyaret eden Ardıç, Çukurova ilçesine sağlık alanında yatırım yapmak isteyen girişimcilere her türlü kolaylığı göstereceklerini belirtti. Ardıç, “Bizim belediye başkanlığımız döneminde Çukurova ilçesi, sadece kültür ve eğitim merkezi değil, aynı zamanda sağlık merkezi olacak” dedi.

AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yasal düzenlemelerle özel girişimcilerin sağlığa yatırım yapmalarının önünün açıldığını bildiren Ardıç, bu süreçten sonra sağlık sektörüne özel girişimcilerin ilgisinin arttığını söyledi.

Yeni kurulan Çukurova ilçesinin sağlık yatırımlarını çekebilme açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Ardıç, “Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi’nde meclis üyesi ve komisyon üyesi olarak görev aldığım süre içerisinde sağlıkla ilgili konularda duyarlı oldum. Bu yönde gelen talepleri hızla karşılayarak, gerekli kolaylığı gösterdik. Sağlıkla ilgili konulardaki duyarlılığımız 30 Mart sabahı Çukurova Belediyesi'ni devraldığımızda da aynen sürecek. Çukurova Belediyesi olarak sağlık alanına yatırım yapmak isteyen girişimcilere gerek imar düzenlemeleri gerekse de diğer hususlarda her türlü kolaylığı sağlayacağız. Çukurova’ya hastane veya tıp merkezi açmak isteyenleri teşvik edeceğiz. Bizim dönemimizde Çukurova, Ortadoğu’nun sağlık merkezi olacak” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?