4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Otel cinayetine 3 gözaltı

Adana'da, bir bar sahibi ile otel sahibi arasında konsomatris çalıştırma nedeniyle çıktığı iddia edilen ve 2 kişinin öldüğü silahlı kavgaya karıştıkları ileri sürülen 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kemal Ü.'ye (27) ait bir barda çalışan üç konsomatrisin, işlerinden ayrılarak Abidinpaşa Caddesi'ndeki Ahmet S.'ye (30) ait otelde çalışmaya başlaması nedeniyle çıkan tartışma ve sonrasında yaşanan silahlı kavgaya karıştıkları belirlenen Tayyar B., Cihan B. ve Şerif A. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 3 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kavgada vücuduna isabet eden 3 kurşunla yaralanan otel sahibi Ahmet S.'nin tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Bu arada, olayın soruşturmasını sürdüren polis ekipleri, otel lobisinde bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı. Kamera görüntülerinde, lobiye gelen Kemal Ü.'nün yaşanan kavga sonrası aldığı darbelerle yere düştüğü, daha sonra tabancasını çıkartarak, ateş etmeye başladığı, ardından otel dışına çıkarıldığı ve burada eşkali tespit edilemeyen bir kişi tarafından vurulduğu tespit edildi.

Olayda kullanılan 3 tabancadan 2'sinin bulunduğu, diğer tabancanın arandığı öğrenilirken, ele geçirilen tabancaların ise kriminal laboratuarında incelendiği kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 18:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?