3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Otistik çocuklara tatil

Otistik çocukların bilinçlendirilmesi, birbirleriyle deneyimlerini paylaşmaları ve toplumla barışık bir hale getirilmelerini hedefleyen Adana Tepebağ Rotary Kulübü, 7-13 yaş arası çocukları aileleriyle birlikte Kapadokya’ya tatile gönderdi.


3 gece, 4 gün Ürgüp Perissa Otel'de konaklayan çocuklar ve aileleri, uzmanlar eşliğinde aile eğitimi seminerlerine katıldı. Kültür Müze, Çavuşin Zelve, Uçhisar ve Kaymaklı’da yeraltı gezileri gibi aktivitelerde bulunan aileler, havuza girip, atla gezinti yaparak tatilin keyfini çıkardı.


İnsanlığa hizmet vermek, her meslekten yüksek ahlaki standartları yüceltmek ve dünyada barış ve iyi niyeti yaymak amacıyla iş ve meslek sahibi bireylerin hizmet için Rotary Kulübü'nde bir araya geldiğini belirten Adana Tepebağ Rotary Kulübü Başkanı Tahir Yirün, “Bu dönem ‘Düşleri gerçekleştirin’ ana temasıyla yola çıkarak, sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın aileleri ile baş başa geçirecekleri birkaç güne katkı sunmaktan dolayı mutluyuz. Bunun yanı sıra Kulağım Olur Musun İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği’nin ihtiyaç sahibi ailelerine muhtelif giysi yardımında bulunmak ve elimizden gelen yardımı yapmakla da ayrıca gurur duyuyoruz. Aktivitelerimiz devam edecektir” dedi.


Kulağım Olur Musun İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği Başkanı Hasan Çalıkuşu ise, Adana Tepebağ Rotary Kulübü’ne ve Başkan Tahir Yirün’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 18:03:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?