4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Oto galeriye molotoflu saldırı

Adana'da bir oto galeriyi hedef alan kimliği belirsiz şahıslar, molotof kokteylleri ile araçları ateşe vermek istedi. Olayda alev alan bir minibüs, polis ekipleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay saat 03.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi, Sümer Mahallesi, Baraj Yolu Caddesi üzerindeki Karizma Otomotiv adlı iş yerinde meydana geldi. Henüz kimlikleri tespit edilemeyen ve 3 kişi oldukları tahmin edilen şahıslar, ellerindeki molotof kokteyllerini buradaki araçlara atarak kaçtı.

Molotof kokteyllerinden biri burada satılmayı bekleyen 01 GD 414 plakalı minibüse isabet etti. Aracın yandığını gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangın söndürme tüpü ile alev alan aracı söndürmeyi başardı. İtfaiye ekipleri ise daha sonra gelerek araçta soğutma çalışması yaptı.

Olay yerinde yapılan incelemede 4 adet molotof kokteylinin saldırıda kullanıldığı ve bunlardan birinin yanmadığı belirlendi.Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi, şahısların yakalanması için kent merkezinde arama çalışmasına başladı. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 10:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?