4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Oto hırsızı kıskıvrak yakalandı

ADANA'DA OTO HIRSIZLIĞI OPERASYONU

Adana Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, bir oto hırsızını 11 saat içinde yakalayarak adli makamlara teslim etti.

Alınan bilgiye göre, önceki gün akşam Çakmak Caddesi’nde bir iş yeri sahibine ait Nissan Navara marka cip çalındı.

İş yerine yakın bir otoparka aracını bırakan iş yeri sahibi sabah işine geldiğinde aracını yerinde bulamayınca durumu polise bildirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amiri Komiser Oğuzhan Özdemir ile ekibindeki Abdullah Meral, İsrafil Şahin, Yusuf Samancı, Kemal Ay, Savaş Karabulut ve Kemal Aydın adlı polis memurlarından oluşan ekip 7 saat içinde şüpheliyi tespit ederek 4 saat içinde yapılan görüşmeler sonucunda çalınan aracı buldu.

Oto Hırsızlık Bürosu Amiri Komiser Oğuzhan Özdemir, olayın kendilerini intikal etmesinin ardından hummalı bir çalışmaya girdiklerini belirterek, "İpuçlarından yola çıkarak araç sahibinin işyerinde işletme müdürü olarak çalışan C.B. isimli şahsın götürdüğünü öğrendik. Şüpheliye 7 saat içerisinde ulaşarak sorgulamaya aldık. Sorgulama sonucu şüpheli şahıs aracı kendinin çaldığını itiraf etti. Aracın anahtarını da iş yerindeki havalandırmaya sakladığını ve aracı da ayrı bir kapalı otoparka bıraktığını söyledi” dedi.

Araç, sahibine teslim edilirken, emniyetteki sorgulaması tamamlanan şüpheli C.B. adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 15:43:04
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 18:19:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erol çiftçi IP: 78.187.199.xxx Tarih : 19.11.2009 19:58:49

tşkler adana polisine boyle başarıların devamını dılerım yenı başkomıserımıze tşkler mustafa ateş  yerıne gelen oğuzhan özdemir  cok cok tşk ederim