3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Otobüs seferleri iptal edildi

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle karayollarının ulaşıma kapanması yüzünden Adana Otogarı'ndan otobüs seferleri yapılamadı.

Adana Otogarından, Kayseri, Ankara ve İstanbul yönüne gitmeye hazırlanan otobüslerin seferleri iptal edildi. Niğde-Ulukışla karayolunun kapalı olması nedeniyle bazı otobüsler, Adana'nın Pozantı ilçesine bağlı Şekerpınarı mevkiindeki dinlenme tesislerinde bekletildi. Saat 23.00 sıralarında ise Konya-İzmir arası araç geçişlerine kontrollü olarak izin verilebildi.

Adana'dan yola çıkmaya hazırlanan yolcular, seferlerin iptal edilmesi nedeniyle otogarda sabahlamak zorunda kaldı. Yolcular bir an önce yolların açılmasını beklediklerini söyledi. Otobüs firması görevlileri de sabah saatlerinden itibaren seferler de aksamaların yaşandığını belirtti.

Ayrıca yoğun kar yağışının etkili olduğu Adana'da 4 ilçede 107 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 10:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre eker IP: 78.167.32.xxx Tarih : 25.12.2008 16:48:34

Saat 1 de Tarsus a gelebilmek için Ankara aştiden yola çıktık 6 saat lik sürmesi gereken yol 13 saatte son buldu.Ulukışlada tırın devrilmesi sonucu ve kar yagışı denediyle yolda kaldık ama gelmekte oldugumuz firma Köksallar sürekli hizmetleriyle keyifli anlar yasattı bizlere yolda kalan bir ferd olarak kimsenin basına gelmemesini umuyorum