2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Otobüste hırsız paniği

BELEDİYE OTOBÜSÜNDE HIRSIZ PANİĞİ

Adana'da bir kişinin belediye otobüsünde cüzdanını çaldırması üzerine polis yolcuları tek tek aradı. Cüzdan bulunamazken, otobüs yoluna devam etti.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Gazipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 65 yaşındaki emekli Yücel Tekeli, Atatürk Caddesi Baraj Yolu mevkisinde evine gitmek için 01 BJ 361 plakalı Adana Büyükşehir Belediyesi otobüsüne bindi.

Yolcu çok olduğu için ayakta kalan Tekeli, Kasım Gülek Köprüsü civarına geldiğinde cüzdanının olmadığını fark ederek hemen polisi aradı. Tekeli ardından belediye otobüsünün kadın şoföründen kimseyi indirmemesini isterken, olay yerine polis geldi.

Gazipaşa Mahallesi'ndeki toplu taşıma duraklarında bekleyen otobüsün içindeki yolcuları arka kapıdan tek tek indiren polis, mağdur Tekeli ile birlikte cüzdan kontrolü yaptı. Üzeri aranan kişilerde çalındığı iddia edilen cüzdanı bulamayan polis ekipleri, "Bayan yolcuları arayamadığımız için yapacağımız bir şey kalmadı" diyerek yolcuları tekrar otobüse bindirdi. Otobüs içindeki yolcularla birlikte yarım saatlik rötarla yoluna devam ederken, cüzdanı çalınan şahıs ifadesi alınmak üzere Bağlar Polis Merkezi'ne götürüldü.

Yücel Tekeli, cüzdanının arka cebinde olduğunu anlatarak, "Çarşıda işim olduğu için otobüse bindim. Cüzdanımın içerisinde 15-20 TL para vardı. Cüzdanımın çalındığını anlayınca yolculara otobüsün durdurulmasını ve polise telefon açılmasını istedim" dedi.

BELEDİYE OTOBÜSÜNDE HIRSIZ PANİĞİ
BELEDİYE OTOBÜSÜNDE HIRSIZ PANİĞİ
BELEDİYE OTOBÜSÜNDE HIRSIZ PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2011 Salı 09:51:04
Güncelleme :10 Mayıs 2011 Salı 23:06:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?