2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Otomobil çarptı, nehre düşerek öldü

Adana'da çalıştığı köprüdeki işini tamamladıktan sonra evine gitmek isteyen işçi, otomobilin çarpması sonucu Seyhan Nehri'ne düşerek öldü.


Merkez ilçeler Seyhan ve Yüreğir'i birbirine bağlayan, Seyhan Nehri üzerinden geçen Girne Köprüsü'nün genişletilmesi çalışmalarına katılan işçi Osman Akkıran (45), beton dökme işlemini tamamlamalarının ardından, evine gitmek için dolmuş durağına yürümeye başladı.

Köprüdeki kaldırıma geldiği sırada Akkıran'a, Ceyhan yönünden kent merkezine giden Ali Ç. yönetimindeki 01 DU 876 plakalı otomobil çarptı.

Savrulan Akkıran, köprünün korkuluklarını aşarak, köprü genişletmesi için yapılan beton sütunlara çarptıktan sonra Seyhan Nehri'ne düştü.

İş arkadaşları, Akkıran'ı suda göremeyince durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekiplerinde görevli dalgıçlar, Akkıran'ın cesedini sudan çıkardı.

Akkıran'ın cesedi çıkarılırken, aynı yerde çalışan ağabeyi Zekariye Akkıran sinir krizi geçirdi. Sakinleştirmekte güçlük çekilen ağabey Akkıran, bir süre polis aracında bekletildi.

Ağabey Akkıran, kardeşinin normalde izinli olduğunu belirterek, “Pazar günü de çalışıp, kendi işimi bitiririm' dedi. Ne vardı pazar günü de çalışmasan. Herşeyi çocukları için yaptı. Onların okuması için güneşin altında saatlerce inşaatlarda çalışıyordu” dedi.

Evli ve 2 çocuk babası Akkıran'ın evinde de büyük üzüntü yaşandı. Eşi Şükran Akkıran, komşuları ve akrabaları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
Akkıran'ın cesedi, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Ali Ç. gözaltına alındı.

AA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 15:54:15
Güncelleme :14 Eylül 2008 Pazar 17:17:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?