2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Otomobiline aldığı kadınlar çarptı!

Adana'da bir şahsın çırçır fabrikasından tahsil ettiği 12 bin 350 YTL parası, aracına aldığı 3 kadın tarafından gasp edildi.

İddiaya göre, Karataş yolu üzerindeki bir çırçır fabrikasından daha önce verdiği pamuğun karşılığı olarak 12 bin 350 YTL alacağını tahsil eden Ahmet Y., 01 TP 195 plakalı otomobiliyle kent merkezine doğru hareket etti.

Ahmet Y., yolda el kaldırarak, kendisini de şehre kadar götürmesini isteyen genç kadını aracına aldı. Kısa süre sonra gelen bir telefon üzerine, annesinin hastalandığını söyleyerek, kendisini eve bırakmasını rica eden Alev G., kontörünün bittiğini söyleyip, Ahmet Y.'nin cep telefonunu aldı.

Yavuzlar Mahallesi 87 Sokak'a geldiklerinde iki bayan daha araca bindi. Kadınlardan biri şoför mahallindeki Ahmet Y.'nin üzerine otururken, diğer kadın arka koltuğa oturdu. İki kadın, ne olduğunu anlamayan ve şaşkınlık yaşayan Ahmet Y.'nin kollarını tutarak etkisiz hale getirirken, diğer kadın arka cebindeki cüzdanını ve koltuğun altında bulunan para dolu poşeti alarak kaçtı. Kadınlar izlerini kaybettirirken Ahmet Y. polise başvurdu.

12 bin 350 YTL ile birlikte cep telefonunu kadın gaspçılara kaptıran Ahmet Y., iyi niyetinin kurbanı olduğunu söyledi.

Zanlıların eşkalini veren Ahmet Y.'nin emniyetteki fotoğraf teşhisinde, araca binen ilk kadının, bugüne kadar birçok erkeği aşk vaadiyle kandırarak para, cep telefonu ve değerli eşyalarını gasp ettiği iddiasıyla polis tarafından aranan 30 yaşındaki Alev G. olduğu anlaşıldı. Polis, verilen eşkaller doğrultusunda Alev G. ve arkadaşlarını yakalamaya çalışıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 13:08:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?