4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Otoshow 2009 fuarı açıldı

ÇUKUROVA OTOSHOW 2009 FUARI AÇILDI

Çukurova Otoshow 2009 Adana 3. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'' düzenlenen törenle ziyaretçilere kapılarını açtı.

Adana'da, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD), Çukurova Yetkili Otomobil Satıcıları Derneği (YODER) işbirliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası ve Çukurova Fuarcılık AŞ'nin katkısı ile gerçekleştirilen fuarda 22 otomobil markasının son model araçları ziyaretçilerin karşısına çıktı.

TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, otomotiv sektörünün önde gelen markalarını bu fuarda buluşturduklarını belirtti.

Bu yıl kentte 13. fuarı açtıklarını anlatan Ersözlü, Otoshow fuarında hem tüketicinin aradığını bulmasına hem de üreticinin ürünlerini tanıtmasına fırsat verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Fuarda sergilenen araçların satılmasını hedefliyoruz. 250'ye yakın araç sergileniyor. Fuar boyunca otomotiv firmalarının fuara özgü kampanyaları sürecek. Fuarda, 17 bin TL'den 300 bin Euro'ya kadar çeşitli fiyat aralıklarında ve segmentlerde araçlar sergilenecek. Fuar, ÖTV indirimi sonrası satışların artmasına olumlu katkıda bulunacak. Geçen yıl bu fuarı 100 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl 100 bini geçmeyi hedefliyoruz. Fuarda ayrıca ilk kez görücüye çıkan araçlar da bulunuyor"

Ersözlü, katılımcı firmaların farklı aktivitelerle yeni ürünlerini tüketiciye tanıtma imkanı bulduğu fuarın otomobil almak veya otomobilini yenilemek isteyenlere cazip imkanlar sunduğunu vurguladı.

Otomobil Distribütörleri Derneği (ODD) Genel Koordinatörü Işık Dikmen ise ekonomik krizin otomobil sektörünü vurduğunu belirterek, sektörün canlandırılması için vergi oranlarının gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Dikmen, fuarın üreticiler ve tüketiciler için önemli bir buluşma noktası olduğunu kaydetti.

Açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı Cihan Varlık, ABD Adana Konsolosu Daria Darnell, Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş, Adana Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Arık ve çok sayıda davetli katıldı. Katılımcılar açılış kurdelesini kestikten sonra fuarı gezdi. ADASO Başkanı Özgümüş, mankenlerle birlikte yeni model araçlarda objektiflere poz verdi.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuar, 10-14 Ekim tarihleri arasında saat 11.00 - 22.00, 15 Ekim'de ise saat 11.00 ile 21.00 arasında ziyaretçilere açık olacak.

ÇUKUROVA OTOSHOW 2009 FUARI AÇILDI
ÇUKUROVA OTOSHOW 2009 FUARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 17:23:01
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 17:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?