30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Otoshow fuarı yarın başlıyor

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Yetkili Otomotivciler Derneği (YODER) işbirliği ile Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. (ÇUFAŞ) desteği ile düzenlenen Çukurova Otoshow 2007, Adana Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, yarın TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak. 

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Onatça ve ÇUFAŞ Genel Müdürü Duru Çiftçi olduğu halde fuar alanındaki çalışmaları denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Adana’nın, Türkiye’nin en büyük kapalı fuar sahasına sahip olduğunu söyledi.
 
Fuarların kent ekonomisine önemli katkılar koyduğunu ve istihdam sağladığını anlatan Başkan Durak, otomobil fuarı hazırlıkları için 500 işçinin iş sahibi olduğunun altını çizdi. Durak, istihdam nedeniyle ADSİAD Başkanı Onatça’ya teşekkür etti.
 
Otomobil fuarına girişlerin ücretli olacağını, gelirinin Adana Demirspor ve Adanaspor’a verileceğini kaydeden Durak, “Girişler 5 YTL olarak belirlendi. 13-18 Mart 2007 tarihleri arasında gezilebilecek olan fuardan elde edilecek gelirin tamamı iki takımımıza aktarılacak. Böylece spor kulüplerimize de önemli katkı sağlanmış olacak” dedi. 

ADSİAD Başkan Süleyman Onatça da, fuara katılımın yüksek olacağını, otomobil sektörünün çok büyük ilgi gösterdiğini kaydederek, ilk kez üretilen birçok otomobilin Adana'daki fuarda sergileneceğini sözlerine ekledi.
İha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2007 Pazartesi 13:29:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
göktuğ güngör IP: 78.178.86.xxx Tarih : 8.11.2008 21:09:12

ben alsancak ta öğrenciyim izmir oto show furına geldim ama yine aynı yerde ve ücretlerin öğrencilere bedava olmasından yanayım ve tuning fuarı olursa daha da iyi olur teşekkürler