4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Otoshow heyecanı başlıyor

Çukurova Otoshow 2009, Adana Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı 10 Ekim 2009 Cumartesi günü TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak.

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen ve 15 Ekim tarihine kadar açık kalacak olan Çukurova Otoshow 2009 Fuarı ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, fuarların bölge ekonomisi ve tanıtımındaki önemini vurguladı.

Şaban Baş, Adana ve Çukurova’nın, Otoshow 2009 Fuarı ile ulusal ve uluslararası platformlarda adından söz ettireceği yeni bir organizasyonun startını verebilmenin heyecanını yaşadığını, bölge ekonomisinin bu nitelikteki fuarlarla ekonomik anlamda önemli kazanım ve başarılar elde ettiğini vurguladı.

Halen küresel krizin yol açtığı darbeleri atlatmaya çalışan Çukurova’nın önümüzdeki yıllarda ekonomik potansiyel bakımından ülkemizin önde gelen bölgelerinden birisi olacağına inancını dile getiren Şaban Baş açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Ülkemiz ihracatının önemli kısmını üstlenen otomotiv sektörünün lider üretici ve ithalatçı firmalarının katılımıyla hazırlanan ve firmaların son model araçlarını sergilediği, Çukurova Otoshow 2009 Fuarı, otomotiv sektörünün üretici ve tüketicileri için ortak bir platform ve güçlü bir pazar niteliği taşıdığı için ayrı bir önem kazanmaktadır. Sektöründe Anadolu’nun en kapsamlı fuarı olma özelliğiyle de önem taşıyan bu fuarla birlikte, Adana ve Çukurovamız katılımcı firma ve marka sayısı bakımından benzeri görülmeyen bir fuara ev sahipliği yapabilmenin gururunu ve mutluluğunu yaşamaktadır. Öncelikle Adana ve Çukurova ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inandığım Çukurova Otoshow 2008 Fuarı’na emek veren herkese şahsım ve Odam adına teşekkür ediyor, Cumartesi günü saat 12.00’de gerçekleştirilecek fuarımızın açılışına tüm Adanalılar’ı davet ediyorum.”

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 16:28:04
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 17:56:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?