4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Özal'ın evlatları geliyor!

Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, "Çocuğunuza nasıl tarlanızı, dükkanınızı, işinizi emanet ediyorsanız, bu ülkeyi de bize emanet edin. Gencecik, pırıl pırıl kadrolarla geliyoruz'' dedi.

Partisinin Adana'nın Sarıçam ilçe binası açılışında konuşan Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, Turgut Özal'ın yolundan ilerlediklerini ve onun geride bıraktığı doğruları kendilerine örnek aldıklarını söyledi. Uzun, vatandaşın Anavatan'ı evlatları gibi görmesi gerektiğini belirterek, ''Bize güvenin, bu ülkeyi bize emanet edin. Çocuğunuza nasıl tarlanızı, dükkanınızı, işinizi emanet ediyorsanız, bu ülkeyi de bize emanet edin. Gencecik, pırıl pırıl kadrolarla geliyoruz'' diye konuştu.

Halkın inanıp güvenerek Meclis'in üçte ikisini AK Parti'ye verdiğini, buna karşı iktidarın millete bir şey vermediğini iddia eden Uzun, çiftçi, esnaf ve işçinin çok kötü şartlar altında yaşamını sürdürdüğünü savundu. Uzun, ''Milletin hakkını savunmak için iktidara gelenler kendilerini savunmakla meşguller. Milletin işleri yerine kendi işlerini açmakla meşguller. Milletin hakkını 'hamdolsun' diyerek yiyenle, 'şerefe' diye yiyen arasında zerre kadar fark yok. Her ikisi de bunların hesabını verecek. Türkiye'nin Anavatan zihniyetine ihtiyacı var. Onun için Özal'ın evlatları olarak yeniden yola çıktık'' şeklinde konuştu.

Hükümetin Anavatan'ı görmezden geldiğini dile getiren Uzun, ''Başbakan Erdoğan ve CHP bizi görmezden geliyor. Sadece kendi aralarında atışıp duruyorlar. Birbirleri ile dövüşmekten başka hiçbir şey yapmamaktan memnunlar. Bizi yok sayıyorlar, ama biz varız'' dedi.

Uzun, daha sonra İl Başkanı Nevzat Toplukafa ve belediye başkan adayları ile birlikte binanın açılışını gerçekleştirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2009 Pazar 18:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?